Cheese Valley nieuwsbrief

Vanuit Cheese Valley informeren we je graag over de voortgang van de promotie van onze prachtige regio. Mocht je vragen hebben dan kunt je altijd contact met  Champ Bouman . opnemen.

Een terugblik op de geweldige projecten van 2022 en een vooruitblik naar 2023 waarin we graag het eerste bestuur van de stichting Cheese Valley aan u voorstellen!

https://www.cheesevalleyholland.com/nieuws-december-2022

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk