De Oude Zustertuin

De Oude Zustertuin is een speel- en dierenpark in Bodegraven. Je kunt hier 7 dagen per week, van 09.00 tot 17.00 uur (in de zomermaanden tot 20.30 uur), heerlijk spelen en kijken naar de dieren die er rond lopen. Sommige dieren willen graag geknuffeld worden. Er zijn verschillende diersoorten, zoals geiten, schapen, konijnen, kippen, cavia’s, parkieten en een pony. Verder is er een groot voetbaldveld, zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten en een klimtoestel voor wat oudere kinderen. Op de bankjes en onder de bomen is het heerlijk genieten van de natuur. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Op de kaart

Contactgegevens

De Oude Zustertuin
  • Overtocht 34
  • 2411 BV Bodegraven
  • 06 - 14 59 49 59
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk