De Oude Zustertuin

De Oude Zustertuin is een speel- en dierenpark in Bodegraven. Je kunt hier 7 dagen per week, van 09.00 tot 17.00 uur (in de zomermaanden tot 20.30 uur), heerlijk spelen en kijken naar de dieren die er rond lopen. Sommige dieren willen graag geknuffeld worden. Er zijn verschillende diersoorten, zoals geiten, schapen, konijnen, kippen, cavia’s, parkieten en een pony. Verder is er een groot voetbaldveld, zijn er speeltoestellen voor de allerkleinsten en een klimtoestel voor wat oudere kinderen. Op de bankjes en onder de bomen is het heerlijk genieten van de natuur. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd.

Op de kaart

Contactgegevens

De Oude Zustertuin
  • Overtocht 34
  • 2411 BV Bodegraven
  • 06 - 14 59 49 59
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk