Délifrance

Bienvenue à Délifrance Reeuwijk, de huiskamer van Reeuwijk. De locatie voor een heerlijke kop koffie met gebak, lunch, diner, of borrel met vrienden. Net als de Fransen wordt er de gehele dag door gebakken. Je bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. Naast deze vers belegde baguettes, kun je bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen.

De producten zijn, naast lekker en vers, ook gezond. Ze worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van eigen graanvelden in Frankrijk. Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces – van graankorrel tot eindproduct – resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je!

Op de kaart

Contactgegevens

Délifrance
  • Miereakker 6
  • 2811 BB Reeuwijk
  • 0182 - 39 16 27
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk