E-chopper of loopfietsen met hapje en drankje

Loopfietsen
Restaurant de Landerij en Loopfiets Groenehart bieden je een unieke ervaring aan. De elektrische loopfiets, een kruising tussen een fiets en een step voorzien van een loopband. Een leuke combinatie van een activiteit om het groene hart te verkennen en culinair te genieten van de lekkerste gerechten bij Restaurant de Landerij.
Er zijn verschillende arrangementen mogelijk. Kijk op hun website voor de mogelijkheden.

Dag je toeren op de E-Chopper
Met de E-Chopper kun je op een ontspannen manier gebieden ontdekken zonder de natuur hierbij te belasten. Op een milieuvriendelijke manier reizen door landelijke gebieden. Toeren in Het Groene Hart en omstreken met de wind in je rug en de zon op je gezicht. Prachtige natuurgebieden, betoverende vergezichten, een zwerm vogels die oprijst in een glinsterende wolk, cultuur snuiven tijdens een historische route en daarna even op het terras uitrusten, gewoon lekker doen.

 

Op de kaart

Contactgegevens

E-chopper of loopfietsen met hapje en drankje
  • Zwarteweg 6
  • 2741 LC Waddinxveen
  • 0182 - 394460
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk