Een beetje extra warmte uitgedeeld

Gelukkig had Rutte tijdens de persconferentie van 20 april jl. beter nieuws en kondigde hij enkele versoepelingen aan per 28 april. Daarbij hoorde de opening van de horeca en de terrassen tussen 12.00 – 18.00 uur. Eindelijk weer wat licht aan de horizon, voor onze horecaondernemers.

We hebben naar dit moment uitgekeken. En fleecedekens laten maken om uit te delen aan de horecaondernemers, zodat hun gasten zolang mogelijk kunnen genieten op het terras. Om een beetje extra warmte te kunnen geven aan de gasten en om te laten weten dat we aan de ondernemers denken.

In de week van 28 april hebben we ze langsgebracht.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk