Eetcafé De Halve Maan

Bij Eetcafé de Halve Maan kun je genieten van een lunch, een borrel of een diner. Op de menukaart vind je een uitgebreid assortiment van heerlijke gerechten die zijn geïnspireerd op producten uit de streek. Je bent van harte welkom voor een drankje en hapje binnen in het gezellig bruin eetcafé of op het terras. Heerlijk genieten na een fantastische fietstocht, met een groep of voor een feestje.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Eetcafé De Halve Maan
  • Hazekade 20
  • 2411 PP Bodegraven (De Meije)
  • 0172 - 68 55 75 / 06 - 14 44 55 11
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk