Brasserie De Halve Maan

Midden in het Groene Hart vind je Brasserie de Halve maan. Een ontmoetingsplek voor de buurt met een warm huiskamer gevoel. Een plek waar alle fietsers en wandelaars tijdens hun tocht even kunnen bijkomen onder het genot van een hapje en een drankje. Een goede lunch tussendoor of een gezellig avondje uit tijdens ons diner. Van bedrijfsuitjes tot familiefeestjes, wij staan voor je klaar met een grote glimlach en een gastvrij hart.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Brasserie De Halve Maan
  • Hazekade 20
  • 2411 PP Bodegraven (De Meije)
  • 06 - 14 44 55 11
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk