Expositie in Groene Hart Huys (maart/april)

Wilma Kempen houdt van afwisselende technieken en onderwerpen. Ook werkt ze met acrylverf en olieverf. Paletmes en penselen worden voor haar schilderijen gebruikt.  De natuur is een belangrijke inspiratiebron.

Ambachtelijke designlampen van natuurlijke takken, gerecyclede materialen en mond geblazen glas. Dit is de verlichte kunst van Piet Brummelbos.

Natuur-en wildlife fotograaf Robert Kok benadert de wilde dieren vanuit zijn gecamoufleerde fotografiehutten van heel dichtbij. Dit levert schitterende beelden op!.

Loeki Zuijdervliet heeft een voorliefde voor het werken met papier, acryl, pen en inkt. Ze maakt  miniatuur collageachtige  schilderijtjes en vrolijke wensdoosjes met een boodschap, die vaak een glimlach opwekken.

Expositie: 6 maart t/m 17 april | Opening: zondag 10 maart 16:30u

Openingstijden Het Groene Harthuys:
Dinsdag:10.00-16.30 uur | Wo, do en vr:13.00-16.30 uur | Zaterdag:10.00-16.30

Groene Hart Huys

Contactgegevens

Expositie in Groene Hart Huys (maart/april)
  • Bouwsteeg 6
  • Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk