Expositie Kunst uit het Hart

Als voorbereiding op Feest van de Geest 2021 is er van 6 september t/m 25 oktober 2020 een bijzondere expositie. De 16 deelnemende kunstenaars aan Feest van de Geest 2021 zullen hun werken exposeren in het Evertshuis te Bodegraven. Het thema hiervan is Kunst uit het Hart. Op deze expositie kan je alvast kennismaken met het soort werk dat de kunstenaars uiteindelijk zullen maken voor het evenement Feest van de Geest in mei 2021.

De kunstenaars uit allerlei disciplines (zoals schilderen, glaswerk, keramiek, beeldhouwen, fotografie) exposeren nieuw gemaakte eigentijdse kunst.

Ben je nieuwsgierig naar de stijl van de kunstenaars? Bezoek dan geheel gratis de expositie in het Evertshuis te Bodegraven. Je bent welkom tijdens de openingstijden van het Evertshuis.

Uitgebreide informatie over deelnemende kerken, de kunstenaars en de expositie in het Evertshuis vind je op de website van Feest van de Geest Groene Hart.

Expositie Kunst uit het Hart

Contactgegevens

Expositie Kunst uit het Hart
  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk