Foodexpeditie Gouwe Wiericke Fietsroute (25 km)

Bij de foodexpeditie Gouwe Wiericke fiets je het plassengebied rond Reeuwijk in. Neem bij Hoeve Stein de trap naar de skybox in de koeienstal. Ontdek een verrassend aanbod van streekproducten bij de smuladressen langs de route. Ook al het lekkers van de patissiers staat vaak op de menukaart.

  • Startpunt: Goudasfalt, Gouda
  • Lengte: 25 km
  • Duur: 2 uur
  • Route: klik hier

Let op: van april tot en met mei zijn er wegwerkzaamheden in het Plassengebied.

Op de kaart

Contactgegevens

Foodexpeditie Gouwe Wiericke Fietsroute (25 km)
  • Startpunt: Goudasfalt, Gouda (Gouderaksedijk 32)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk