Gr8 Hotel

Gr8 Hotels biedt meer dan 3-sterren faciliteiten voor een fantastische prijs. De moderne kamers van Gr8 Hotel Bodegraven zijn ruim opgezet en hebben een eigentijdse, smaakvolle inrichting. Elke kamer is voorzien van een dubbele boxspring, ruime badkamer inclusief douche, föhn, kastruimte, flatscreen tv, een apart toilet en gratis toiletartikelen. Het ontbijt is altijd inclusief en wordt verzorgd door La Place, dat is gevestigd in hetzelfde gebouw. Daarnaast is het gezellig ontspannen in de Gr8 Community Room. Hier geniet je samen van de open haard, mensen ontmoeten, wat drinken en eten in de speciale Gr8 Kitchen of lekker TV kijken. Wifi is gratis, snel en overal beschikbaar.

Gr8 Hotel Bodegraven is gelegen aan de A12 tussen Utrecht en Rotterdam. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto en het hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het station van Bodegraven is gelegen op 2 kilometer afstand.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Gr8 Hotel
  • Goudseweg 32
  • 2411 HL Bodegraven
  • 088 - 45 40 631
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk