Gr8 Hotel

Gr8 Hotels biedt meer dan 3-sterren faciliteiten voor een fantastische prijs. De moderne kamers van Gr8 Hotel Bodegraven zijn ruim opgezet en hebben een eigentijdse, smaakvolle inrichting. Elke kamer is voorzien van een dubbele boxspring, ruime badkamer inclusief douche, föhn, kastruimte, flatscreen tv, een apart toilet en gratis toiletartikelen. Het ontbijt is altijd inclusief en wordt verzorgd door La Place, dat is gevestigd in hetzelfde gebouw. Daarnaast is het gezellig ontspannen in de Gr8 Community Room. Hier geniet je samen van de open haard, mensen ontmoeten, wat drinken en eten in de speciale Gr8 Kitchen of lekker TV kijken. Wifi is gratis, snel en overal beschikbaar.

Gr8 Hotel Bodegraven is gelegen aan de A12 tussen Utrecht en Rotterdam. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto en het hotel biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur. Het station van Bodegraven is gelegen op 2 kilometer afstand.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Gr8 Hotel
  • Goudseweg 32
  • 2411 HL Bodegraven
  • 088 - 45 40 631
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk