Groene Hart van Holland

Bodegraven-Reeuwijk ligt midden in het Groene Hart. Het Groene Hart is een oer-Hollands natuurgebied met pittoreske dorpjes en steden, uitgestrekte weilanden en vele plassen. Binnen het Groene Hart liggen verschillende gebieden, die stuk voor stuk een eigen karakter en uitstraling hebben. Het landschap en de cultuurhistorie is in ieder gebied uniek. Ontdek alle uitjes en bezienswaardigheden op de website van het Groene Hart en beleef buitengewoon veel oer-Hollands plezier.

Groene Hart van Holland

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk