IJssalon De Zoete Inval

Heerlijk ijs van Bodegraafse boerenmelk of lekker sorbet ijs. De Zoete Inval maakt dagelijks al hun ijs zelf. IJs zoals ijs bedoeld is. Heerlijke, eerlijke smaken van natuurlijke ingrediënten. Er is lactose en gluten vrij ijs. Daarnaast bevat het ijs ook geen slechte E-nummers.
De Zoete Inval is doorgedrongen tot de top 5 van beste ijssalons van Nederland. Bovendien zijn zij in 2017 negende geworden op de ijsvakbeurs met de wedstrijd ijscreatie. Tijdens deze wedstrijd strijden ambachtelijke ijssalons om de beste ijscreatie.

Kom je favoriete smaak proeven!

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

IJssalon De Zoete Inval
  • Marktstraat 11
  • 2411 BE Bodegraven
  • 085 - 48 70 332
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk