JanWillem Dat is Fietsen!

Speciaal voor verhuur is er een assortiment aan sportieve, luxe fietsen en E-bike fietsen. Ideaal om een dagje heerlijk te genieten van het Groene Hart. Voor vertrek wordt de fiets perfect op je lichaamslengte afgesteld, zodat je ontspannen van je tocht kan genieten.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

JanWillem Dat is Fietsen!
  • Kerkstraat 53
  • 2411 AA Bodegraven
  • 0172 - 61 24 05
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk