Kaasboerderij Arcadiahoeve Van Dieijen V.O.F.

Kaasboerderij Van Dieijen VOF maakt al voor de vierde generatie kaas in het prachtige natuurgebied Noordzijdepolder, iets ten noorden van Bodegraven. Behalve Boeren Goudse kaas van diverse rijpingen produceert de familie Van Dieijen verse Witte Meikaas. De Arcadia Hoeve wordt omringt door ca 115 hectaren weiland. Het sappige gras van het land vormt met andere voedingscomponenten het dagmenu van de 445 melkkoeien. De consument die houdt van eerlijke streekproducten is bij de Arcadia Hoeve aan het goede adres.

 

eerlijke streekproducten

Contactgegevens

Kaasboerderij Arcadiahoeve Van Dieijen V.O.F.
  • Burgemeester Kremerweg 10
  • 2411 RM Bodegraven
  • 0172 - 615 325
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk