Kaasboerderij De Graaf

Bij Kaasboerderij de Graaf ontdek je hoe kaas gemaakt wordt én ervaar je hoe het leven op een boerderij eruit ziet. De boer en boerin vertellen je in 1,5 uur alles wat jij altijd al hebt willen weten over het boerenleven. Het perfecte uitje voor de kids!
In de boerderijwinkel kun je de vers gemaakte kaas en nog meer streekproducten kopen.

Op de kaart

Contactgegevens

Kaasboerderij De Graaf
  • Buitenkerk 56
  • 2411 PC Bodegraven
  • 0172 - 61 47 04
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk