Kaasboerderij Olieman

Kaasboerderij Olieman is een (h)echt familiebedrijf in het Oud-Reeuwijkse platteland. Bij familie Olieman lopen roodbonte melkkoeien met jongvee, varkens, schapen en kippen in de stallen en weilanden rond.

De boerenkaas wordt op het familiebedrijf ambachtelijk bereid met melk van de eigen koeien. De melk wordt onbewerkt verwerkt tot echte boerenkaas. De ambachtelijk gemaakte boerenkaas is uitermate geschikt om aan tafel te consumeren, als (onderdeel van) uw (relatie)geschenk of in kerstpakketten. Deze kaas wordt aan huis verkocht.

Er wordt een uitgebreid assortiment aan boerenkaassoorten aangeboden. Denk aan kruidenkaasjes, een stuk gesneden kaas, geseald of in papier verpakt? Of totaal iets anders? Van alles is bespreekbaar!
De kaas wordt in verschillende leeftijdscategorieën aangeboden, van jong tot oud. Daarnaast zijn er diverse soorten kruidenkaas beschikbaar: brandnetel, tuinkruiden, fenegriek, italiaanse, sambal, mosterd, truffel en komijn.

Naast de kaas zijn er scharreleieren te koop en wordt er biest verkocht. De biest wordt ingevroren zodat deze op elk moment beschikbaar is.

Van maandag tot en met zaterdag ben je tussen 10.00 uur en 17.00 uur van harte welkom!

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kaasboerderij Olieman
  • Oud-Reeuwijkseweg 26
  • 2811 KC Reeuwijk
  • 0182 - 39 20 76 / 06 - 24 18 92 12
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk