Kaasboerderij Olieman

Kaasboerderij Olieman is een (h)echt familiebedrijf in het Oud-Reeuwijkse platteland. Bij familie Olieman lopen roodbonte melkkoeien met jongvee, varkens, schapen en kippen in de stallen en weilanden rond.

De boerenkaas wordt op het familiebedrijf ambachtelijk bereid met melk van de eigen koeien. De melk wordt onbewerkt verwerkt tot echte boerenkaas. De ambachtelijk gemaakte boerenkaas is uitermate geschikt om aan tafel te consumeren, als (onderdeel van) uw (relatie)geschenk of in kerstpakketten. Deze kaas wordt aan huis verkocht.

Er wordt een uitgebreid assortiment aan boerenkaassoorten aangeboden. Denk aan kruidenkaasjes, een stuk gesneden kaas, geseald of in papier verpakt? Of totaal iets anders? Van alles is bespreekbaar!
De kaas wordt in verschillende leeftijdscategorieën aangeboden, van jong tot oud. Daarnaast zijn er diverse soorten kruidenkaas beschikbaar: brandnetel, tuinkruiden, fenegriek, Italiaanse, sambal, mosterd, truffel en komijn.

Naast de kaas zijn er scharreleieren te koop en wordt er biest verkocht. De biest wordt ingevroren zodat deze op elk moment beschikbaar is.

De openingstijden zijn op dinsdag en vrijdag van 10.00-17.00 en zaterdag van 10.00-16.00.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Kaasboerderij Olieman
  • Oud-Reeuwijkseweg 26
  • 2811 KC Reeuwijk
  • 0182 - 39 20 76 / 06 - 24 18 92 12
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk