Kaasproeverij Proeflokaal Pons

Houd je van kaas en vind je het leuk om in een groep bijzondere en nieuwe smaken te ontdekken? Dan moet je zeker naar Kaasproeflokaal Pons. In een rustieke ambiance neemt Pons je mee in zijn verhaal terwijl de kaas waarover wordt verteld geproefd kan worden. Na een forse verbouwing van de koeienstal is er een ruimte voor kaasproeverijen ontstaan waar het op verschillende dagen mogelijk is om zo’n unieke kaasproeverij mee te maken. Er zijn diverse thema’s en geen kaasproeverij zal hetzelfde zijn!

Op de kaart

Contactgegevens

Kaasproeverij Proeflokaal Pons
  • Korte Waarder 52
  • 2415 AV Nieuwerbrug aan de Rijn
  • 06 - 57 33 03 72
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk