Kaasspeciaalzaken

Er zijn ook diverse kaasspeciaalzaken waar je de lekkerste (boeren)kaas kunt kopen:

Reeuwijk
Kaashuys Reeuwijk, de winkel is open op maandag: 12:00 – 18:00, dinsdag t/m vrijdag: 8:00 – 18:00, zaterdag: 8:00 – 16:00. Je vindt het Kaashuys in winkelcentrum De Miereakker te Reeuwijk.
Je kunt daar terecht voor een breed assortiment Hollandse kazen , zoals de Weydeland kazen uit de Beemsterpolder, Stolwijkse boerenkazen in alle leeftijden van jong tot overjarig, geiten-en schapenkaas en kazen met heerlijke toevoegingen zoals brandnetel of truffel. Kom gerust een proeven! Voor meer informatie: www.kaashuysreeuwijk.nl/. Je kunt ook telefonisch contract opnemen: 0182-300797.

Bodegraven
De Kaashal / De Bodegraafse Kaasboer Bodegraven, de winkel is open op dinsdag: 8.00 – 15.00 uur, vrijdag: 8.00 – 21.00 uur en zaterdag: 8.00 – 16.00 uur. Je vindt De Kaashal  in de Prins Hendrikstraat 24 te Bodegraven. In het oude kaaspakhuis is tevens de winkel gevestigd. Hier verkopen ze de lekkerste traditioneel gerijpte kaas: kom proeven en ervaar het zelf! Tevens verkopen ze hier verschillende van de lekkerste Boerenkazen uit de streek. Deze worden op ambachtelijke wijze bereid. Onder andere streekproducten uit het Groene Hart, zoals ‘Le petit Doruvael’ en de prijswinnende Blue de Graven van Veldhuyzen Kaas. Voor meer informatie: www.debodegraafsekaasboer.nl.

Markten
Ook op de diverse markten in Bodegraven en Reeuwijk vind je de kaasspeciaalzaken.

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk