Kaasspeciaalzaken

Er zijn ook diverse kaasspeciaalzaken waar je de lekkerste (boeren)kaas kunt kopen:

Reeuwijk
Kaashuys Reeuwijk, de winkel is open op maandag: 12:00 – 18:00 uur, dinsdag t/m vrijdag: 08:00 – 18:00 uur, zaterdag: 08:00 – 16:00 uur. Je vindt het Kaashuys in winkelcentrum De Miereakker te Reeuwijk.
Je kunt daar terecht voor een breed assortiment Hollandse kazen , zoals de Weydeland kazen uit de Beemsterpolder, Stolwijkse boerenkazen in alle leeftijden van jong tot overjarig, geiten-en schapenkaas en kazen met heerlijke toevoegingen zoals brandnetel of truffel. Kom gerust een proeven! Voor meer informatie: www.kaashuysreeuwijk.nl. Je kunt ook telefonisch contract opnemen: 0182-300797.

Bodegraven
De Kaashal / De Bodegraafse Kaasboer Bodegraven, de winkel is open op dinsdag: 08:00 – 16:00 uur, vrijdag: 08:00 – 20:00 uur en zaterdag: 08:00 – 16:00 uur. Je vindt De Kaashal  in de Prins Hendrikstraat 24 te Bodegraven. In het oude kaaspakhuis is tevens de winkel gevestigd. Hier verkopen ze de lekkerste traditioneel gerijpte kaas: kom proeven en ervaar het zelf! Tevens verkopen ze hier verschillende van de lekkerste Boerenkazen uit de streek. Deze worden op ambachtelijke wijze bereid. Onder andere streekproducten uit het Groene Hart, zoals ‘Le petit Doruvael’ en de prijswinnende Blue de Graven van Veldhuyzen Kaas. Voor meer informatie: 0172-650456 www.dekaashal.nl of op facebook: debodegraafsekaasboer.nl.kaashal

Markten
Ook op de diverse markten in Bodegraven en Reeuwijk vind je de kaasspeciaalzaken.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk