Kajak & Sup verhuur de Meije

Vanaf onze startplaats kan je een prachtige tocht maken over de rivier de Meije naar de Nieuwkoopse Plassen. Baan je door een wirwar van plassen, sloten en riet- en hooilanden en neem het klassieke Hollandse landschap in je op.

De Nieuwkoopse Plassen vormen dankzij de vele kleurrijke waterplanten een fraai stukje natuur en zijn om deze reden op de doeken van veel befaamde schilders terug te vinden. Het hele gebied wordt beschermd door Natuurmonumenten en met goede reden, want je kan er ook talrijke vogelsoorten spotten. Kom je ook genieten?

Kijk voor meer informatie op de website of facebookpagina.

Kajak & sup verhuur de meije

Contactgegevens

Kajak & Sup verhuur de Meije
  • Meije 130
  • 2421 NB Nieuwkoop
  • 06 - 1255 9098
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk