Keep Smiling Duikcentrum

Bij Keep Smiling ligt de weg naar de mooie wereld onder water voor je open. De ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens de duikopleidingen. Het duikcentrum beschikt over een groot Onderwaterpark in de Surfplas. Het park bestaat uit een platform met kerstbomen, een wrak, een glijbaan, de bovenkant van een reddingsboot en het neusje van de zalm: een heuse stadsbus! Iedereen met een duikbrevet mag gebruik maken van het Onderwaterpark. Wel moet je vooraf om toestemming vragen. Vanaf de duiksteiger (ook geschikt voor minder validen) loopt een banden- en lijnenspoor onder water naar het grote hardhouten platform. Vanaf dit platform loopt een lijn met een route langs alle duikobjecten. Bij de duiksteiger staat een bord waarop alles staat aangegeven. Als je daar de QR-code scant, kom je automatisch bij het duikcentrum uit.

Op de kaart

Contactgegevens

Keep Smiling Duikcentrum
  • Wederik 19
  • 2811 RK Reeuwijk
  • 06 - 53 53 00 36
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk