Keep Smiling Duikcentrum

Bij Keep Smiling ligt de weg naar de mooie wereld onder water voor je open. De ervaren staf staat garant voor plezier en veiligheid tijdens de duikopleidingen. Het duikcentrum beschikt over een groot Onderwaterpark in de Surfplas. Het park bestaat uit een platform met kerstbomen, een wrak, een glijbaan, de bovenkant van een reddingsboot en het neusje van de zalm: een heuse stadsbus! Iedereen met een duikbrevet mag gebruik maken van het Onderwaterpark. Wel moet je vooraf om toestemming vragen. Vanaf de duiksteiger (ook geschikt voor minder validen) loopt een banden- en lijnenspoor onder water naar het grote hardhouten platform. Vanaf dit platform loopt een lijn met een route langs alle duikobjecten. Bij de duiksteiger staat een bord waarop alles staat aangegeven. Als je daar de QR-code scant, kom je automatisch bij het duikcentrum uit.

Op de kaart

Contactgegevens

Keep Smiling Duikcentrum
  • Wederik 19
  • 2811 RK Reeuwijk
  • 06 - 53 53 00 36
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk