Koffiebar TREF

Bij Koffiebar TREF kan je lekker genieten van “Specialty Coffee”, een stuk taart en goed belegde broodjes. Ook voor een “koffie to go” kan je bij TREF terecht. Dit is vooral voor treinreizigers ideaal, want TREF bevindt zich op 3 minuten loopafstand van het station.

De nadruk ligt bij TREF op de koffie waarbij gebruik gemaakt wordt van de vers gebrande bonen van “Single Estate Coffee Roasters”. De zogeheten “Specialty Coffee” is van hoge kwaliteit met een goed verhaal wat Richard en Sanne dolgraag met hun gasten willen delen.

Ga gezellig langs en geniet van de heerlijke koffie!

 

Op de kaart

Contactgegevens

Koffiebar TREF
  • Prins Hendrikstraat 8
  • 2411 CT Bodegraven
  • 06 - 14501614
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk