Kunstbus Zwolle & Heino / Uitverkocht

MUSEUM DE FUNDATIE

Museum De Fundatie wordt in de volksmond ook wel ‘het museum met een ei op het dak’ genoemd. Het bezit en beheert een omvangrijke collectie beeldende kunst. Te bezichtigen op 2 locaties, namelijk in Zwolle, maar ook in Kasteel het Nijenhuis met beeldentuin in Heino/Wijhe.

KASTEEL HET NIJENHUIS

In de middag reizen we af naar Kasteel het Nijenhuis, één van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel.  Er is een kleine, fraaie beeldentuin bij het kasteel, waar het bij mooi weer goed toeven is.

Do 20 juni 2024 – vertrek 09:00 uur vanaf NS Station Bodegraven

Entree €45,00/ €32,50 met museumkaart* (reserveren kunstbus kan tot uiterlijk MAANDAG 17 JUNI)

Op de kaart

Contactgegevens

Kunstbus Zwolle & Heino / Uitverkocht
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk