Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

Bij de stichting “KunstKring Bodegraven-Reeuwijk” (KKBR) staat de bevordering van de creatieve en culturele ontplooiing centraal. Daarnaast wil de kunstkring een platform bieden waar lokale kunstenaars en inwoners van de gemeente elkaar ontmoeten. Om dit te bewerkstelligen worden activiteiten georganiseerd voor de inwoners en alle kunstenaars uit Bodegraven-Reeuwijk. In het derde weekend van mei is er in de even jaren een Kunstroute langs de kunstenaars uit Bodegraven-Reeuwijk. In de oneven jaren wordt er in het Evertshuis een Kunstmarkt georganiseerd waar de lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen en te koop aanbieden. Verder zijn er diverse exposities.

Op de kaart

Contactgegevens

Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk