Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk

Bij de stichting “KunstKring Bodegraven-Reeuwijk” (KKBR) staat de bevordering van de creatieve en culturele ontplooiing centraal. Daarnaast wil de kunstkring een platform bieden waar lokale kunstenaars en inwoners van de gemeente elkaar ontmoeten. Om dit te bewerkstelligen worden activiteiten georganiseerd voor de inwoners en alle kunstenaars uit Bodegraven-Reeuwijk. In het derde weekend van mei is er in de even jaren een Kunstroute langs de kunstenaars uit Bodegraven-Reeuwijk. In de oneven jaren wordt er in het Evertshuis een Kunstmarkt georganiseerd waar de lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen en te koop aanbieden. Verder zijn er diverse exposities.

Op de kaart

Contactgegevens

Kunstkring Bodegraven-Reeuwijk
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk