Laat je zien!

Folder/flyer
Op twee plekken in onze gemeente kun je jouw bedrijf onder de aandacht brengen bij onze bewoners en bezoekers:
– Bij Landal De Reeuwijkse Plassen: daar staan folderkasten waar je gratis je folder/flyer neer kunt leggen.
– Bij Everts/Burgerzaken: daar staat een folderkast waar je gratis je folder/flyer neer kunt leggen.

Veel ondernemers doen dit al, maar je kunt natuurlijk ook je folder/flyer bij andere ondernemers  neerleggen.

Tip:  vanwege versoepelingen kunnen we op dit moment niet voldoende inschatten of er ook bezoekers uit andere landen onze gemeente zullen bezoeken. Daarom geven wij als tip mee je folder/flyer ook in het Duits uit te brengen en bij onder andere Landal neer te leggen.


Facebook

Wij posten minimaal 6x per week iets over onze gemeente op onze facebookpagina. Op dit moment hebben we 2.200 volgers. Vanzelfsprekend mag je onze berichten delen op jouw facebookpagina.


Links op website

Een link naar jouw website op een andere website plaatsen kan niet alleen extra bezoekers opleveren, maar ook helpt het om beter gevonden te worden in zoekmachines. Ook wij streven ernaar om dit op onze website zo optimaal mogelijk te realiseren. In sommige gevallen gaat de link  naar interne pagina’s wanneer we bijvoorbeeld verwijzen naar de B&B’s in onze gemeente. Op internet kun je veel informatie vinden over het plaatsen van links op je website. Het is zeker zinvol om hier aandacht aan te besteden. Het kost je niets, maar het kan je zeker veel opleveren.
Plaats je dan, mocht je dat nog niet gedaan hebben, gelijk een link naar onze site?

In 2020 hadden we 44.000 bezoekers op onze site, met een gemiddelde bezoekduur van 6,5 minuut. Totaal zijn er 1100 downloads geweest. In 2019 was dit respectievelijk 28.000, 2 minuten en 780 downloads.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk