Evertshuis

Theater 
Ga voor een perfect (theater)avondje uit naar het Evertshuis in het centrum van Bodegraven. Parkeren is gratis en jaarlijks zijn er ongeveer 100 verschillende theatervoorstellingen, muziek, films en overige culturele activiteiten geprogrammeerd. In het bijbehorende Grand Café ben je welkom voor een lekkere lunch, theaterhap of borrel.

Congres- en vergaderlocatie
Het Evertshuis leent zich uitstekend als vergaderlocatie of ontmoetingsplek voor een presentatie, kick-off meeting, voorstelling of themafeest. Er worden muzieklessen gegeven en leuke BRAVO! activiteiten georganiseerd voor de jeugd. In het pand aan de Julianastraat zijn ook de Bibliotheek en het Klantcontactcentrum van de gemeente gevestigd.

Exposities
Gedurende het jaar worden er diverse exposities georganiseerd in de foyer van het Evertshuis. Een gevarieerd aanbod, waarin verschillende stijlen en disciplines getoond worden, met veel ruimte voor lokale en regionale kunstenaars. De exposities zijn voor iedereen gratis toegankelijk, tijdens (normale) openingstijden van het Evertshuis.

Op de kaart

Contactgegevens

Evertshuis
  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 61 84 84
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk