Evertshuis

Ga voor een perfect (theater)avondje uit naar het Evertshuis in het centrum van Bodegraven. Parkeren is gratis en jaarlijks zijn er ongeveer 100 verschillende theatervoorstellingen, muziek, films en overige culturele activiteiten geprogrammeerd. In het bijbehorende Grand Café ben je welkom voor een lekkere lunch, theaterhap of borrel. Het Evertshuis leent zich uitstekend als vergaderlocatie of ontmoetingsplek voor een presentatie, kick-off meeting, voorstelling of themafeest. Er worden muzieklessen gegeven en leuke BRAVO! activiteiten georganiseerd voor de jeugd. In het pand aan de Julianastraat zijn ook de Bibliotheek, het Kaasmuseum en het Klantcontactcentrum van de gemeente gevestigd.

Op de kaart

Contactgegevens

Evertshuis
  • Julianastraat 4
  • 2411 CV Bodegraven
  • 0172 - 61 84 84
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk