Landal De Reeuwijkse Plassen

Een typisch Hollands landschap, dat is het decor van Landal De Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart. Genieten van een vakantie of een dagje recreëren met het gezin, dat kan hier in elk seizoen. Naast de moderne waterwoningen beschikt het park over een overdekt zwembad, een restaurant, een ijswinkel, een speeleiland en winkels. Op loopafstand bevindt zich het Reeuwijkse Hout, een mooi wandelgebied, en een recreatieplas.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Landal De Reeuwijkse Plassen
  • Verlengde Breevaart 3
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 23 51 10
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk