Lekker steppen arrangement (11 km)

het “Lekker steppen arrangement” is een steptocht langs de Reeuwijkse plassen afsluitend met een borrelhapjes amuse workshop.

Na aankomst bij Step-on.nl is er een korte stepinstructie en ga je sportief op pad op een kickbike city step (incl. flesje water). Je stept een prachtige tocht van ongeveer 11 km die voor een gedeelte langs de Reeuwijkse plassen gaat en voor een gedeelte door het Goudse hout. Een tocht met een mooie mix van water en groen met meerdere mogelijkheden om even te relaxen op een bankje.

Na de sportieve tocht vertrek je naar Patissiers Femke en Sander waar je wordt ontvangen met een koffie, thee, fris met wat lekkers uit de eigen patisserie. Je gaat aan de slag in de bakkerij waarbij je onder professionele begeleiding diverse borrelhapjes en amuses maakt, zoals het Groene Hart Streekproduct: De Boerenkaas kroket. Maar ook hartige cake, bruchetta’s met romige geitenkaas, gedroogde tomaten, gevuld bladerdeeg visje, een verrassend hapje op een amuse lepel, broodjes op een stokje, mini salade in een glaasje met gekarameliseerd spek en diverse andere recepten.

Wanneer alle gerechten zijn gemaakt eet je aan een gezellig gedekte tafel de borrelhapjes en amuses, uiteraard met een drankje erbij. Tijdens het nuttigen van de borrelhapjes en amuses krijg je twee drankjes van het huis. Uiteraard krijg je de recepten mee naar huis.

Totale tijdsduur: ongeveer 5 uur
Tijdsduur steppen: 1,5 – 2 uur
Tijdsduur workshop: 3 – 3,5 uur

Kijk hier voor meer informatie.

Op de kaart

Contactgegevens

Lekker steppen arrangement (11 km)
  • Van Staverenstraat 21
  • 2811 TK Reeuwijk
  • 06 - 11347800
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk