Loetje Reeuwijk

Loetje Reeuwijk is gevestigd in een nieuw restaurant aan Elfhoeven, één van de mooie Reeuwijkse Plassen. Dankzij deze prachtige ligging, dé perfecte plek voor lunch, borrel en diner, zowel in de zomer als in de winter. Geniet van de gezellige gastvrijheid van ons team terwijl je uitkijkt over het water. En heb je een bootje (gehuurd) dan kun je deze direct aanleggen en uitstappen voor een drankje, onze lekkerste biefstuk of één van onze andere smaakvolle gerechten.

Loetje Reeuwijk is dagelijks geopend van 12.00 – 21.00 uur.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Loetje Reeuwijk
  • Burgemeester Lucasselaan 1
  • 2811 JN Reeuwijk
  • 0182 - 228 017
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk