Loopfiets Groene Hart

» direct loopfiets huren

Op een bijzondere wijze het Groene Hart ontdekken? Gebruik dan de loopfiets. De loopfiets is zeer geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes en grotere groepen. De fietsen zijn 6 dagen per week op afspraak te huur (zondag gesloten). Zaterdagavond alleen reserveren vanaf 10 personen.

Op de kaart

Contactgegevens

Loopfiets Groene Hart
  • Schinkeldijk 28
  • 2811 PA Reeuwijk
  • 06 - 17 99 54 01
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk