Magazine Buitengewoon Leven!

Lees, geniet, proef en beleef

2023 gaan we, stichting Promotie Bodegraven-Reeuwijk, enthousiast van start met een nieuw magazine! Dit magazine is tot stand is gekomen uit een samenwerking met bewoners uit onze dorpen, gedreven ondernemers en creatieve geesten.

Dit magazine is een leuk begin van jouw reis langs onze mooiste plekjes en proeverijen. Natuur en cultuur, water en land. Inspiratie opdoen door de seizoenen heen met tips, fijne recepten en verhalen van mensen uit jouw buurt die we met plezier in de spotlights hebben gezet.

Dit gratis magazine is verkrijgbaar op diverse locaties in onze gemeente. Je kunt het magazine ook online lezen.

 

Locaties waar je het gratis magazine kan ophalen:

Bodegraven: Gemeentehuis, het VVV, Evertshuis, Groene HartHuys en Huis van Alles

Reeuwijk-Brug: Vivant Drogisterij Butterfly, ’t  Kaashuys Reeuwijk, ‘t Reeuwijks Wijnhuis, COOP, Huis van Alles/Bibliotheek en Landal de Reeuwijkse Plassen

Reeuwijk-Dorp:  Huis van Alles  en Gasterij Vergeer/HAPPZ

Waarder: Plus Hoogendoorn en Huis van Alles

Driebruggen: Huis van Alles / Custwijck  en Broodje, kaas & eieren

Nieuwerbrug:  Huis van Alles / Wierickerhuis

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk