Meije Fietsroute (27 km)

Een prachtige route langs de schone Nieuwkoopse Plassen en het kronkelende riviertje de Meije. Deze omgeving inspireert kunstenaars al decennia lang. Ga onderweg eens langs bij een galerie, kunstlocatie of pak een terrasje met uitzicht over het water om lekker weg te mijmeren.

  • Startpunt: TOP Nieuwkoop
  • Lengte: 27 km
  • Duur: 3 uur
  • Route: klik hier

Op de kaart

Contactgegevens

Meije Fietsroute (27 km)
  • Startpunt: Top Nieuwkoop (Noordenseweg 23a)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk