Mercatu

Tussen het groen en het water aan de rand van de Reeuwijkse Hout ligt horecagelegenheid Mercatu. Onder hetzelfde dak zitten een ijssalon, koffiebar & lunchroom en restaurant. Alledrie ademen ze de Italiaanse keuken, want wat is er Italiaanser dan fluwelen koffie, goede wijn en een uitgebreid diner?

Gastvrijheid en een warme sfeer staan bij een osteria hoog in het vaandel. Bij Mercatu kun je daarom dineren zoals jij dat wilt: met antipasti of hoofdgerechten, alleen of met elkaar. Geniet van een rijkgevulde salade, een heerlijke pasta of een knapperige pizza, altijd met de beste ingrediënten.

Deze producten vormen de perfecte combinatie van lokale specialiteiten en typische Italiaanse componenten. Een uitgebalanceerde samenwerking tussen Mercatu en Italiaanse chef-koks levert een authentiek Mediterrane menukaart op, aangepast aan het Groene Hart. Bij Mercatu serveren we toegankelijke Zuid-Italiaanse gerechten. Niet te complex, maar wel heel goed. Laagdrempelig, maar met flair.

Ook biedt Mercatu verschillende actieve arrangementen aan om er gezellig samen met familie en vrienden op uit te gaan.

Mercatu - Osteria, bar en ijs

Contactgegevens

Mercatu
  • Verlengde Breevaart 4
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 300 818
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk