Mercatu

Tussen het groen en het water aan de rand van de Reeuwijkse Hout ligt horecagelegenheid Mercatu. Onder hetzelfde dak zitten een ijssalon, koffiebar & lunchroom en restaurant. Alledrie ademen ze de Italiaanse keuken, want wat is er Italiaanser dan fluwelen koffie, goede wijn en een uitgebreid diner?

Gastvrijheid en een warme sfeer staan bij een osteria hoog in het vaandel. Bij Mercatu kun je daarom dineren zoals jij dat wilt: met antipasti of hoofdgerechten, alleen of met elkaar. Geniet van een rijkgevulde salade, een heerlijke pasta of een knapperige pizza, altijd met de beste ingrediënten.

Deze producten vormen de perfecte combinatie van lokale specialiteiten en typische Italiaanse componenten. Een uitgebalanceerde samenwerking tussen Mercatu en Italiaanse chef-koks levert een authentiek Mediterrane menukaart op, aangepast aan het Groene Hart. Bij Mercatu serveren we toegankelijke Zuid-Italiaanse gerechten. Niet te complex, maar wel heel goed. Laagdrempelig, maar met flair.

Mercatu - Osteria, bar en ijs

Contactgegevens

Mercatu
  • Verlengde Breevaart 4
  • 2811 LR Reeuwijk
  • 0182 - 300 818
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk