Met vriendinnen of collega’s een olifantje beschilderen

Ga jij samen met je vriendinnen of collega’s een middag of avond schilderen? Je hebt geen ervaring nodig. Er wordt voor gezorgd dat iedereen met een mooi olifantje naar huis gaat!
In verbinding met elkaar en een “goed doel” door creativiteit. Jij kan bijdragen aan het creëren van een betere en gelukkiger wereld. Door een olifantje te beschilderen draag je bij tot het behoud  van de olifant.
Elephant Parade maakt hand gemaakte replica’s van olifanten in verschillende formaten. Dit gebaseerd op de geschilderde ontwerpen van de olifanten van de wereldwijde kunsttentoonstellingen.

Art
Beschilder een blanco versie van een 10 cm groot olifantje van kunsthars in de kleur en patroon zoals jij je dat voor je ziet. Er wordt gezorgd voor diverse maten kwasten en acrylverf en een schort ter bescherming van je kleding. Onze begeleidster helpt jou bij dit decoratie proces en zal alles leveren wat je nodig hebt om je eigen meesterwerk te maken.

Sluit je aan bij duizenden anderen die wereldwijd aan deze leuke workshop hebben deelgenomen!

Kijk voor meer informatie op de website.

Met vriendinnen of collega's een olifantje beschilderen

Contactgegevens

Met vriendinnen of collega’s een olifantje beschilderen
  • Reeuwijkse Poort 114
  • 2811 MX, Reeuwijk
  • 06 - 50687526
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk