Molen de Arkduif

Molen de Arkduif, een stellingkorenmolen, is in 1697 gebouwd en in 2013 volledig gerestaureerd door Stichting De Arkduif. Als de weersomstandigheden het toelaten is op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur één van de drie molenaars in de molen aanwezig. Loop dan gerust naar binnen en ontdek hoe het graan al eeuwenlang wordt gemalen. In de molen is Brouwcafé de Molen gevestigd. Hier zijn de internationaal gewaardeerde en ambachtelijk gebrouwen speciaalbieren te proeven van Brouwerij de Molen.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Molen de Arkduif
  • Burgemeester G.R. Vonklaan 6 (secretariaat)
  • 2411 AZ Bodegraven
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk