Museum De Koffietuin

Midden in het Groene Hart van Nederland, in Nieuwerbrug, ligt museum De Koffietuin. Een oude boerderij met gedeelten uit 1610 waar van alles op koffiegebied te vinden is. In de museumwinkel zijn meer dan 25 soorten koffie te koop, waarvan sommige van exclusieve eigen import, zoals koffie uit Toradja en de “Kopi Luwak” en andere wereldberoemde soorten als de Jamaica Blue Mountain. Ook wordt het hele theeassortiment van hofleverancier Wijs & Zonen verkocht, dat zijn meer dan 100 theeën! Verder zijn er allerlei koffie gerelateerde artikelen te zien en koop, zoals serviezen maar ook onderhoudsmiddelen voor je eigen espresso-apparaat.

Op de kaart

Contactgegevens

Museum De Koffietuin
  • Weijpoort 12
  • 2415 BV Nieuwerbrug
  • 0348 - 68 80 90 / 06 - 25 05 77 91
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk