Museum De Koffietuin

Midden in het Groene Hart van Nederland, in Nieuwerbrug, ligt museum De Koffietuin. Een oude boerderij met gedeelten uit 1610 waar van alles op koffiegebied te vinden is. In de museumwinkel zijn meer dan 25 soorten koffie te koop, waarvan sommige van exclusieve eigen import, zoals koffie uit Toradja en de “Kopi Luwak” en andere wereldberoemde soorten als de Jamaica Blue Mountain. Ook wordt het hele theeassortiment van hofleverancier Wijs & Zonen verkocht, dat zijn meer dan 100 theeën! Verder zijn er allerlei koffie gerelateerde artikelen te zien en koop, zoals serviezen maar ook onderhoudsmiddelen voor je eigen espressoapparaat.

Op de kaart

Contactgegevens

Museum De Koffietuin
  • Weijpoort 12
  • 2415 BV Nieuwerbrug
  • 0348 - 68 80 90 / 06 - 25 05 77 91
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk