Naturistencamping De Bessenhof

Naturistencamping de Bessenhof gelegen in buurtschap de Tempel, is ca. 10 hectare groot en draagt het keurmerk “Prettig bloot” van de Naturisten Federatie Nederland. Je bent als bezoeker verzekerd van gastvrijheid in een veilige omgeving. Op het mooie terrein kun je genieten van de natuur, een fijn zwembad, sauna, jeu de boules, speeltuin voor de kinderen en goed sanitair. Het aanbod aan sport- en spelactiviteiten is groot. Er zijn vaste campingplaatsen en plaatsen voor gasten en passanten. Iedereen die in het bezit is van een NFN kaart is van harte welkom op de Bessenhof.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Naturistencamping De Bessenhof
  • Schinkeldijk 42a
  • 2811 PB Reeuwijk
  • 06 - 53 64 14 98
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk