Natuurboerderij Hoeve Stein

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat op een melkveebedrijf? Ontdek tijdens een rondleiding het “hoe & wat” rondom melkvee. Een bezoekje aan een melkveebedrijf is leuk en leerzaam. Op deze boerderij hebben ze een mega vrijloopstal voor ongeveer 200 koeien en vind je een draaimelkstal. Hoeve Stein ligt in de mooie polder Oukoop. Het is dan ook zeker een aanrader om hier op de fiets naar toe te gaan. Bij de Hoeve kun je via de loopbrug naar de uitkijktoren lopen. Daar heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Op het terrein is ook een kantoor van het Staatsbosbeheer gevestigd. Zij organiseren diverse wandelingen met startpunt Hoeve Stein.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Natuurboerderij Hoeve Stein
  • Oukoopsedijk 20
  • 2811 NG Reeuwijk
  • 0182 - 39 68 32 / 06 - 11 06 50 81
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk