Natuurboerderij Hoeve Stein

Altijd al willen weten hoe het er aan toe gaat op een melkveebedrijf? Ontdek tijdens een rondleiding het “hoe & wat” rondom melkvee. Een bezoekje aan een melkveebedrijf is leuk en leerzaam. Op deze boerderij hebben ze een mega vrijloopstal voor ongeveer 200 koeien en vind je een draaimelkstal. Hoeve Stein ligt in de mooie polder Oukoop. Het is dan ook zeker een aanrader om hier op de fiets naar toe te gaan. Bij de Hoeve kun je via de loopbrug naar de uitkijktoren lopen. Daar heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Op het terrein is ook een kantoor van het Staatsbosbeheer gevestigd. Zij organiseren diverse wandelingen met startpunt Hoeve Stein.

 

 

Op de kaart

Contactgegevens

Natuurboerderij Hoeve Stein
  • Oukoopsedijk 20
  • 2811 NG Reeuwijk
  • 0182 - 39 68 32 / 06 - 11 06 50 81
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk