Nieuwerbrug

Een dorp dat uitblinkt in schoonheid en authenticiteit. Het is een dorp van zelfredzaamheid en daadkracht. Borden langs de wegen vertellen verhalen over het ontstaan en ontwikkeling van het dorp. Je wordt verrast door de sfeer van het dorp, straten die zich vullen met de gezelligheid van verzorgde bloembakken en het goed onderhouden groen. De bestrating van oude klinkers in het hart van het dorp benadrukt de sfeer rondom de verlichte Tolbrug, de Brugkerk en de Onafhankelijkheidstoren. Rondom dit dorp vind je veel historisch erfgoed. Ga eropuit met de fiets, te voet of met de boot en ontdek alle mooie plekjes. De Oude Rijn, de Enkele en Dubbele Wiericke lenen zich bij uitstek voor wandel-, fiets- en vaarroutes. Of breng een bezoek aan museum De Koffietuin.

 

Nieuwerbrug in beeld

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk