Op pad met de boswachter; ontdek de natuur

Wil je meer weten over het landschap, de vogels en het plassengebied? Dat kan, want je kunt met de boswachter mee op pad. Het hele jaar door, want ieder jaargetijde kent een boeiende natuur.

Je kunt als groep een op-maat-excursie boeken. Je bespreekt samen met de boswachter van Staatsbosbeheer wat er mogelijk is, rekening houdend met het jaargetijde en de samenstelling van de groep. Want voor jong en oud is er veel te zien en beleven.

Een groepsexcursie is al mogelijk vanaf 8 personen en vraag je aan via Staatsbosbeheer.
Staatsbosbeheer organiseert ook diverse activiteiten in het Groene Hart waar je individueel aan kunt deelnemen. Houd de agenda op deze site daarvoor in de gaten.

Peije ‘t Lam – Boswachter beheer Groene Hart

 

Staatsbosbeheer

Contactgegevens

Op pad met de boswachter; ontdek de natuur
  • Donkseweg 2a
  • 2974 LG Brandwijk
  • 06 - 51494888
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk