Op pad met de boswachter; ontdek de natuur

Wil je meer weten over het landschap, de vogels en het plassengebied? Dat kan, want je kunt met de boswachter mee op pad. Het hele jaar door, want ieder jaargetijde kent een boeiende natuur.

Je kunt als groep een op-maat-excursie boeken. Je bespreekt samen met de boswachter van Staatsbosbeheer wat er mogelijk is, rekening houdend met het jaargetijde en de samenstelling van de groep. Want voor jong en oud is er veel te zien en beleven.

Een groepsexcursie is al mogelijk vanaf 8 personen en vraag je aan via Staatsbosbeheer.
Staatsbosbeheer organiseert ook diverse activiteiten in het Groene Hart waar je individueel aan kunt deelnemen. Houd de agenda op deze site daarvoor in de gaten.

Peije ‘t Lam – Boswachter beheer Groene Hart

 

Staatsbosbeheer

Contactgegevens

Op pad met de boswachter; ontdek de natuur
  • Donkseweg 2a
  • 2974 LG Brandwijk
  • 06 - 51494888
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk