Openbaar vervoer

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk beschikt over een goede bereikbaarheid via trein en bus.

Met de trein

In Bodegraven kun je op de trein stappen richting Leiden en Utrecht. Op de website van de NS vind je alle actuele informatie. Rondom het station is het parkeren gratis en er is een ruime fietsenstalling.

Met de (buurt) bus

Vanaf Bodegraven kun je met de bus naar Gouda en met de buurtbus naar Woerden en Alphen aan den Rijn. De website 9292 geeft je de nodige informatie. Ook in Reeuwijk-Brug en Reeuwijk-Dorp kun je op de buurtbus stappen. Haltes en tijden vind je op de website van de buurtbus.

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk