Paardenburgh

Op deze unieke locatie midden in het Groene Hart kun je tegenwoordig een gezellig feest geven. Je wordt van harte welkom geheten op de monumentale hoeve Paardenburgh. Goed verzorgde lunch, buffet of barbecue of zelf pizza of Flammkuchen maken op het gezellige terras? Het is allemaal mogelijk. Zij hebben de ruimte die je zoekt, sfeervol ingericht met authentieke details van de oude stal. Er is ruimte voor groepen tot maximaal 100 personen. De locatie beschikt over een goede bereikbaarheid (ook met OV) en heeft een eigen parkeerruimte.

Op de kaart

Contactgegevens

Paardenburgh
  • Dammekant 2
  • 2411 CD Bodegraven
  • 0172 - 61 55 07 / 06 - 48 79 84 83
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk