Pannekoekerie ’t Veldhuis

Pannenkoekerie ’t Veldhuis ligt op een prachtige locatie midden in het Groene Hart. Met een grote speelweide, mini-kinderboerderij en een gedeeltelijk overdekt terras gericht op het zuiden, kun je al in het vroege voorjaar onder het genot van een hapje en drankje genieten van het voorjaarszonnetje. Er is een ruime keuze aan heerlijke pannenkoeken bereid volgens oud Hollands recept. Ook voor diegenen die liever wat anders willen, is er genoeg keuze op de menukaart. Door de gezellige sfeer is het een uitstekende locatie om te genieten van een lunch of diner, maar ook voor feesten en partijen. Een geschikt restaurant voor jong en oud.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Pannekoekerie ’t Veldhuis
  • Noordzijde 96
  • 2411 RD Bodegraven
  • 0172 - 76 91 44
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk