Pannenkoekerie ’t Veldhuis

Pannenkoekerie ’t Veldhuis ligt op een prachtige locatie midden in het Groene Hart. Met een grote speelweide, mini-kinderboerderij en een gedeeltelijk overdekt terras gericht op het zuiden, kun je al in het vroege voorjaar onder het genot van een hapje en drankje genieten van het voorjaarszonnetje. Er is een ruime keuze aan heerlijke pannenkoeken bereid volgens oud Hollands recept. Ook voor diegenen die liever wat anders willen, is er genoeg keuze op de menukaart. Door de gezellige sfeer is het een uitstekende locatie om te genieten van een lunch of diner, maar ook voor feesten en partijen. Een geschikt restaurant voor jong en oud.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Pannenkoekerie ’t Veldhuis
  • Noordzijde 96
  • 2411 RD Bodegraven
  • 0172 - 76 91 44
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk