Parkeren

Binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk is voldoende parkeergelegenheid. In het centrum van Bodegraven is een aantal zones ingesteld als parkeerschijfzone (de blauwe zone). De regels op een rij:

– Het is verplicht om gebruik te maken van een parkeerschijf in de parkeerschijfzone.
– De maximumparkeerduur in het centrum van Bodegraven is 2 uur.
– Je mag onbeperkt parkeren op een parkeerplaats met een P-tegel (zonder blauwe streep).

Parkeergarage

Je kunt ook parkeren in de parkeergarage naast het gemeentehuis. Ook hier geldt de parkeerschijfzone. Vergeet je parkeerschijf dus niet.

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk