Picknick Fietsroute (23 km)

Een verrassende fietsroute door Reeuwijk en Boskoop, het boomkwekerijgebied bij uitstek! Onderweg picknicken (op één van de drie picknickplekken), kleedje, lekkere broodjes, fruit en drinken mee.

  • Startpunt: NS Station Gouda
  • Lengte: 23 km
  • Duur: 2 uur
  • Route: Klik hier

Koe-Doe-Routes

Deze route is onderdeel van de Koe-Doe-Routes. Struinen en Vorsen heeft een speciaal Koe-Doe-Boekje gemaakt. Hierin vind je de leukste tips en ontdek je het hele poldergebied in de buurt van Bodegraven-Reeuwijk!
Download het boekje hier.

Op de kaart

Contactgegevens

Picknick Fietsroute (23 km)
  • Startpunt: NS Station Gouda (Stationsplein 11)
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk