Podcast Ontdek!

In de Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk Podcast neemt Bastiaan Meijer je mee naar al het moois dat Bodegraven-Reeuwijk je te bieden heeft. In deze aflevering ga je samen met boswachter Ties Ittman naar de Put van Kruijt en Oukoopse Molen en schijf je je aan bij Ardy en Ivanka de Goeij in de stal van Hoeve Stein.

Te beluisteren via: Spotify en Anchor

Wil je onze andere podcast beluisteren? Klik hier voor Podcast Beleef!

 

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk