Atelier/Galerie MarryzGlaz

Voor exclusieve kleurrijke glasobjecten van Marry Buiks of voor leuke cadeau-objecten van glasblazers kan je terecht in het Atelier/Galerie MarryzGlaz op de Zuidzijde 92 in Bodegraven.

Op woensdag, vrijdag en zaterdag is het Atelier/Galerie MarryzGlaz op de Zuidzijde 92 in Bodegraven geopend van 11:00 tot 16:00 uur.

Je kan overigens ook altijd op een andere dag, op afspraak of als er iemand is, het Atelier bezoeken.

Voor het huis, waar een rode telefooncel staat, kan je parkeren. Je bent van harte welkom.

 

Atelier/Galerie MarryzGlaz

Contactgegevens

Atelier/Galerie MarryzGlaz
  • Zuidzijde 92
  • 2411 RV Bodegraven
  • 06 - 51064866
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk