POP-UP Galerie Marryzglaz

In deze POP-UP Galerie kun je zowel vaste kunst van Marry Buiks als wisselende exposities vinden. In deze prachtige ruimte in het centrum van Bodegraven valt er op vrijdag en zaterdag van 11:00 – 16:00 uur eigenlijk altijd wel iets moois te beleven.


 

 

 

POP-UP Galerie Marryzglaz

Contactgegevens

POP-UP Galerie Marryzglaz
  • Kerkstraat 22
  • 2411 AE Bodegraven
  • 06 - 51064866
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2018-2020 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk