Reeuwijk-Brug

Was heel vroeger, rond de 11e eeuw niet meer dan moeras en bos. Tegenwoordig is dat wel anders. In het buitengewoon gezellige dorp vind je winkelcentra, een medisch centrum, kroegjes, een zwembad en meer! Reeuwijk-Brug is een écht dorp. Iedereen groet elkaar en betrokkenheid met elkaar staat hoog in het vaandel! Jong, oud, heel actief, minder actief, het maakt niets uit. Sporten en bewegen kan op veel verschillende manieren. Het dorp heeft niet alleen een groot aanbod aan sportverenigingen en activiteitenverenigingen, de omgeving leent zich bij uitstek om erop uit te gaan. Wandelen, fietsen of het water op, het kan allemaal. Zeker in de stiltegebieden vind je de rust, zo maar middenin de Randstad. In Reeuwijk-Brug vind je een prachtig vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen en (naturisten) camping De Bessenhof. Hier kun je in alle rust uniek overnachten tussen de Reeuwijkse Plassen. Verder ligt het dorp dichtbij de grote steden, waardoor het bruisende stadsleven altijd dichtbij is.

 

Reeuwijk-Brug in beeld

logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk