Reeuwijk-Brug

Was heel vroeger, rond de 11e eeuw niet meer dan moeras en bos. Tegenwoordig is dat wel anders. In het buitengewoon gezellige dorp vind je winkelcentra, een medisch centrum, kroegjes, een zwembad en meer! Reeuwijk-Brug is een écht dorp. Iedereen groet elkaar en betrokkenheid met elkaar staat hoog in het vaandel! Jong, oud, heel actief, minder actief, het maakt niets uit. Sporten en bewegen kan op veel verschillende manieren. Het dorp heeft niet alleen een groot aanbod aan sportverenigingen en activiteitenverenigingen, de omgeving leent zich bij uitstek om erop uit te gaan. Wandelen, fietsen of het water op, het kan allemaal. Zeker in de stiltegebieden vind je de rust, zo maar middenin de Randstad. In Reeuwijk-Brug vind je een prachtig vakantiepark Landal De Reeuwijkse Plassen en (naturisten) camping De Bessenhof. Hier kun je in alle rust uniek overnachten tussen de Reeuwijkse Plassen. Verder ligt het dorp dichtbij de grote steden, waardoor het bruisende stadsleven altijd dichtbij is.

 

Reeuwijk-Brug in beeld

Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk