Restaurant Anders

Restaurant Anders heeft een moderne maar toch ook authentieke uitstraling én een terras op het zuiden. Anders, omdat er naast de à la carte kaart ook een onbeperkte tapaskaart is en dus voor ieder wat wils. Verder kun je bij Anders ook terecht voor een heerlijke lunch of high tea en zelfs high wine of high beer.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant Anders
  • Kerkstraat 2
  • 2411 AD Bodegraven
  • 0172 - 61 13 80
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk