Restaurant de Bruggemeester

De Bruggemeester is een sfeervol restaurant, huiselijk ingericht met veel hout, waar gemeende persoonlijke service en goede prijs kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan. Wie binnentreedt moet echt even een kijkje nemen naar de vloer in de gelachkamer waar een mozaïek van oud Hollands geld gemaakt is door Harry van Wijk. Dit unieke kunstwerk bestaat uit voornamelijk centen en stuivers en doet oude tijden herleven. Tevens is er een gezellige ruimte waar gezelschappen vanaf 15 personen exclusief kunnen reserveren voor een receptie, vergadering, lunch of diner. Kortom een echt gezellig restaurant, eten zonder fratsen.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant de Bruggemeester
  • Bruggemeestersstraat 5
  • 2415 AA Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 0348 - 68 88 88
logo-BBR

Het leven is hier buitengewoon mooi! In onze gemeente vind je rust en ruimte. Om ons heen de drukte van de randstad, maar eenmaal in onze dorpen vind je de rust van het platteland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel recreatiemogelijkheden, gezellige winkelstraten en uitstekende horecagelegenheden. Onze dorpen hebben hun eigen karakter. Samen leven is hier nog samenleven. Het is hier iedere dag thuiskomen.

© 2018 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk