Restaurant de Bruggemeester

De Bruggemeester is een sfeervol restaurant, huiselijk ingericht met veel hout, waar gemeende persoonlijke service en goede prijs kwaliteitsverhouding hoog in het vaandel staan. Wie binnentreedt moet echt even een kijkje nemen naar de vloer in de gelachkamer waar een mozaïek van oud Hollands geld gemaakt is door Harry van Wijk. Dit unieke kunstwerk bestaat uit voornamelijk centen en stuivers en doet oude tijden herleven. Tevens is er een gezellige ruimte waar gezelschappen vanaf 15 personen exclusief kunnen reserveren voor een receptie, vergadering, lunch of diner. Kortom een echt gezellig restaurant, eten zonder fratsen.

 

Op de kaart

Contactgegevens

Restaurant de Bruggemeester
  • Bruggemeestersstraat 5
  • 2415 AA Nieuwerbrug aan den Rijn
  • 0348 - 68 88 88
Logo Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk

Buitengewoon, dat vinden wij een mooie omschrijving van onze dorpen binnen Bodegraven-Reeuwijk. Hier vind je rust en ruimte in een prachtige natuur met veel groen en water. De mooiste plekken voor recreatie met het hele gezin en activiteiten met groepen. Heerlijk in de buitenlucht kun je genieten van een lang weekend weg of een vakantie in eigen land in het Groene Hart, één van de mooiste plekjes in Nederland.

Bodegraven-Reeuwijk heeft veel mogelijkheden voor recreatie, wandel- en fietsroutes, een museum bezoeken, winkelen, lekker uit eten of een gezellige avond uit. Hier vind je leuke winkels, gezellige grand cafés en uitstekende restaurants. Je kunt genieten van streekproducten van de boerderij tot een biologische high tea. Elk dorp heeft zijn eigen historie en een eigen karakter. De sfeer is goed en de mensen zijn vriendelijk. Voel je welkom!

© 2022 Buitengewoon Bodegraven-Reeuwijk